راهنماي خريد بالابر ساختماني

وینچ برقی تکفاز 250 به 500 کیلوگرم(PA 400) ارتفاع 20 متر

راهنمای خرید بالابر ساختمانی..... بايد ها و نبايد ها !

ساختمان های امروزی رو به آسمان هستند و عموما در ابعادی چندین طبقه تاسیس می ‌شوند. به این ترتیب برای تکمیل ساخت هر بنای عمرانی باید عموم مصالح سنگین و حجیم ساختمانی را جابجا کنیم. جابجایی ای که قرار است آنها را به ارتفاع بالای سازه های در حال ساخت برساند. به یقین نمی ‌توانیم متکی بر قدرت انسانی اقدام به جابجایی مصالح ساختمانی در فضای ساختمان سازی داشته باشیم. بلکه برای این کار نیاز به ماشین توانمندی با نام بالابر ساختمانی داریم.

هر کارگاه ساختمان سازی نیاز به یک بالابر ساختمانی دارد. اما آیا هر بالابر ساختمانی می تواند نیازهای هر نوع ساخت و سازی را تامین نماید؟ قطعاً این طور نیست. الزامات فراوانی هستند که ما را مجاب به تصمیم سازی می کنند. تصمیم به اینکه کدام مدل از انواع بالابر ساختمانی مناسب فعالیت های ما هستند. با این مقدمه که باشید، پرداختن به راهنمای خرید بالابر ساختمانی موضوع بسیار کلیدی می شود. شما می توانید در امر خرید تا کاربرد بالابر ساختمانی بر مهارت و تجربه حرفه ‌ای ‌ها مانند مجموعه پارس موتور اعتماد کنید. این مجموعه با نگرش مهندسی در عرضه تا خدمات ماشین آلات ساختمان سازی، گام های موثری در بهبود جایگاه ماشینی شده فضاهای ساخت و ساز برداشته است. همراه با تجربه مجموعه پارس موتور می شویم تا ببینیم که چگونه یک بالابر کارگاهی مناسب را انتخاب می کنیم؟

گام اول

شما به چه نوع بالابر ساختمانی نیاز دارید؟

قطعا اولین گام جدی در راهنمای خرید بالابر ساختمانی، توجه به نیاز به شما است. برای یک بنای معمولی که نمی ‌شود راه بیفتید و بزرگترین بالابر ساختمانی بازار را تهیه کنید. در عین حال قادر نیستید تا نیازهای بزرگ و حجیم پروژه های بزرگ عمرانی را با مدل ‌های کم توان و کوچک جثه تامین نمایید.

انواع بالابر کارگاهی در مدل های ۲۵۰، ۴۰۰، ۷۵۰ و ۱۰۰۰ کیلویی عرضه شده اند. این شما هستید که باید با درک درست نیازهای ساخت و ساز خود برآورد کاملی از نیاز خود داشته باشید و از میان این ظرفیت ‌های استاندارد یکی را انتخاب کنید.

گام دوم:

نیروی محرک بالابر ساختمانی شما چگونه باشد؟

همان طور که می دانید، تمامی بالابرهای ساختمانی در حضور موتورهای الکتریکی طراحی شده اند. اما الگوی تامین انرژی در موتورهای الکتریکی می تواند به شکل های تکفاز و سه فاز باشد. موتورهای تکفاز ارزان تر و البته کم توان تر از موتورهای سه فاز می ‌باشند. غالباً مدل های کوچکتر تا ظرفیت ۴۰۰ کیلوگرمی را با موتورهای تکفاز طراحی می‌ کنند. مدل ‌های بزرگتر در اندازه ‌های ۷۵۰ و ۱۰۰۰ کیلوگرمی از موتورهای سه فاز بهره ‌مند هستند. در این بین نمونه های متداول و پرکاربردی مانند بالابر ساختمانی ۴۰۰ کیلوگرمی را با هر دو نوع موتور تکفاز و سه فاز می ‌سازند. این شما هستید که باید با توجه به راهنمای خرید بالابر ساختمانی و با در نظر داشتن امکان تامین برق سه فاز و یا تکفاز یکی از مدل ‌های مربوطه را تهیه نمایید.

گام سوم:

انتخاب نوع موتور تاثیر مستقیم بر کارایی بالابر ساختمانی می ‌گذارد:

انتخاب نوع موتور چیزی متفاوت از انتخاب تکفاز و یا سه فاز بودن دستگاه بالابر کارگاهی است. در این مرحله قرار است به صرف انتخاب یکی از حالت های تکفاز و یا سه فاز، موتور با قدرت مناسبی را انتخاب کنیم. انواع موتورها در قدرت های گوناگون برای نصب شدن بر بالابر کارگاهی طراحی شده اند. به عنوان مثال در بالابر ساختمانی های تکفاز از موتورهای دو و سه اسب بخاری استفاده می ‌شود. مدل های ۳ اسب بخار قدرتمندتر هستند. پس شرایط کارکرد بهتری را را تامین می نمایند.

گام چهارم:

توجه به استحکام سازه در بالابر ساختمانی اهمیت بالایی دارد:

هر بالابر ساختمانی، طراحی شده است تا در حضور قدرت بالای موتورهای الکتریکی، انواع مصالح در وزن های بسیار بالا را جابجا کند. آنچه مشخص است، فشار بسیار بالایی است که بر شاسی دستگاه بالابر ساختمانی وارد می شود. در راهنمای خرید بالابر ساختمانی توجه به ساختار سازه پایه ها تا اهمیت دادن به استحکام آنها بسیار ضروری است.

 

گام پنجم:

انتخاب گیربکس مناسب و تنظیم راندمان بالای کار در بالابر کارگاهی:

گیربکس ها وظیفه انتقال قدرت از موتور به سمت وینچ در بالابر ساختمانی را بر عهده دارند. در عین حال گیربکس سرعت بالای موتور را تحت کنترل درآورده، آن را در قدرتی قابل توجه تبدیل می کند. گیربکس باید با موتور دستگاه هماهنگ باشد. گیربکس مناسب برای نصب شدن بر بالابر ساختمانی ۲۵۰ کیلویی از نمونه های vf86 با نسبت تبدیل ۱ به ۴۸ می باشد.

گام ششم:

ظرفیت وینچ و طول سیم بکسل را جدی بگیرید:

یکی از معیارهای اصلی در راهنمای خرید بالابر ساختمانی توجه به ظرفیت وینچ می باشد. ساختمان ‌ها در ارتفاع های گوناگون ساخته می شوند. لذا به سیم بکسل ها با طول های متفاوت نیاز داریم. اگر چه طول استاندارد در کار بالابر ساختمانی، سیم بکسل ۲۰ متری است و وینچ استاندارد برای جمع کردن چنین طولی از سیم بکسل طراحی شده است؛ اما مدل هایی هستند که در حضور وینچ بزرگتر، قابلیت تامین سیم بکسل تا طول ۴۰ متری را دارند.

با این همه ماجرای خرید یک بالابر کارگاهی می تواند با جزئیات کاملا تخصصی تری باشد که از حوصله این مطلب مختصر خارج است. 

دیدگاهتان را بنویسید